Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Princ Kafe

Title Image

Rreth Nesh

Kush jemi ne

RRETH NESH

Që nga viti 2002 Devolli Princ Caffe ka bashkëpunuar me prodhues të kafeve nga e gjithë bota për përzgjedhjen me përpikëri të kokrrave më të mira Arabike.

Fabrika moderne është e pajisur me teknologji më cilësore Italiane për prodhim të kafesë. Në fabrikë të Pejës, pjekja tradicionale dhe kontrolli i kualitetit i japin kafesë një shije të përkryer. Paketimi adekuat mbron aromën karakteristike dhe e ruan për një kohë të gjatë. Në këtë mënyrë Devolli Princ Caffe është një markë e cila i josh konsumatorët me kafe të posaçme për shije të preferuar: shtëpi apo kafene.

Kapacitetet prodhuese në fabrikë janë:

• 100 ton/muaj të kafes Espresso dhe
• 150 ton/muaj të kafes Turke

Sot, Devolli Princ Caffe është marka më e suksesshme në Kosovë. Devolli Princ Caffe Turke dhe Espresso eksportohet në Maqedoni e Mal të Zi.

Te Devolli Princ Caffe besojmë se nuk ka asgjë më të mirë se një
filxhan i ngrohtë i Devolli Princ Caffe Turke.

NA KONTAKTONI

Për më shumë informata, surgjerime dhe kritika na kontaktoni në informatat e mëposhtëme

INFORMATAT KONTAKTUESE:

 +383 39 434591

 @devolliprinccaffe

 [email protected]

 http://www.devolliprinccaffe.com/
Devolliprinccaffe