Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Princ Kafe

Title Image

Prince Coffee Shop

#SHIHEMITEVENI

Prince Coffee Shop

Nji zinxhir lokalesh kafeje filloi një dekadë ma përpara nga Devolli Corporation dhe ndryshoi mënyrën e t’mendumit për kafe n’ Kosovë.

Me kulturë kafeje t’importume nga bota e vjetër , ku kafe konsiderohej një macchiato e madhe ose e vogël, sot janë ma shumë se 50 recepta t’kafes t’përgatituna nga stafi i trajnum n’Prince Coffee House. Prince Coffee House osht nevojë e përditshme për adikt lokal t’kafes n’cdo komunitet ku shërben. Një vend I dëshirum, I cili ju bon që për një kohë mi harru streset e përditshme t’jetes, vend I rahatshëm për mu taku me dosta, mu knaq me shoqni, me shijen e kafeve t’shumta dhe me specialitetet e ndryshme t’torteve dhe ambëlsinave . Tipari kryesore I PCH-së osht mikpritja, mysafirt kanë një zgjedhje, dhe na nuk dojmë që ata mu ndi ma pak se t’veçantë. Cdo herë me prani nxitëse për zhvillim kudo që shërben dhe kudo tjetër që do t’shfaqet. Sjelljet dhe veprimet , e bojn Princin ma shumë se veq një emën apo një produkt. Ai përfaqëson gjithcka cka na bojm! Pra na besojmë, se ajo cka na bojm, thur një cilësi t’energjisë pozitive që shtrihet nga Prince Coffee House, n’krejt botën,
Me numrin e pikave t’hapuna deri tash, PCH osht zinxhiri I lokaleve shqiptare ma I madhi n’rajon!

#shihemiteveni

VËRTETË NJË PARAJSË

Një vend I dëshirum, I cili ju bon që për një kohë mi harru streset e përditshme t’jetes, vend I rahatshëm për mu taku me dosta, mu knaq me shoqni, me shijen e kafeve t’shumta dhe me specialitetet e ndryshme t’torteve dhe ambëlsinave .

PRINCE COFFEE SHOP NË TËRË KOSOVËN DHE JASHT KUFIJËVE

Me numrin e pikave t’hapuna deri tash, PCH osht zinxhiri I lokaleve shqiptare ma I madhi n’rajon!

Prince Coffee Shop

Prishtinë

Prince Coffee Shop

Pejë

Prince Coffee Shop

Prizren

Prince Coffee Shop

New York, Bronx

Devolliprinccaffe