Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Princ Kafe

Blog

Prince Caffe pjesmarës në panairit Anuga, në Köln të Gjermanisë

Më shumë se 7000 mijë ekspozues në panairin më të madhë të tregtisë ne botë, më i rëndësishimi ne industrinë e ushqimit dhe pijës pjesmarës është edhe Prince Caffe me produktet e tyre. Panairi më i madhe Anuga, këtë vitë feston 100 vjetorin, në këto pesë ditë jubilare Prince Caffe mirpritet në një hapsire gjigante,ku prezanton produktet e kafes turke, instant 3in1, dhe espresso. Paraqitja në këtë panair, përveq që ndihmon në promovimin e produkteve vendore, është mundësi e mirë që ndikon në zhvillimin dhe plasimin e produkteve në tregun Evropian. Panairi Anuga mbahet çdo dy vjet dhe eshte më i vizituari ,me më shumë se 200 mijë vizitore.

Devolliprinccaffe