Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Princ Kafe

Follow Us:
+39 02 87 21 43 19
Mon - Fri: 07:00 am - 05:00 pm

Blog

DEVOLLI CORPORATION NE PANAIRN TRADICIONAL TE PRODUKTEVE USHQIMORE SIAL 2018 NE PARIS

Panairi tradicional i produkteve ushqimore SIAL 2018 ne Paris,

ku përfaqësuam produktet tona nga Kosova

në mesim e 109 pjesëmarrësve të tjerë botëror, me produktet tona cilësore te Prince Caffe .

POST A COMMENT